Dakdekker Holsloot | Rietdekkersbedrijf Zwols

Dakdekkersbedrijf Zwols is al ruim 20 jaar dé specialist voor rieten daken en andere werkzaamheden voor uw dak. Of u nu een compleet nieuw rieten dak wilt laten aanleggen of een dakdekker in Holsloot zoekt voor het onderhoud of renovatie aan uw bestaande rieten dak. Voor ons is niks te gek en we kunnen dan ook niet wachten om uw huis (weer) te laten stralen met het mooiste rieten dak van Holsloot!

Over Rietdekkersbedrijf Zwols

Wij zijn een gerenommeerd rietdekkersbedrijf en verzorgen rieten daken van met name particulieren. Als wij uw rieten dak behandelen, mag u rekenen op de beste kwaliteit riet uit binnen- en buitenland. Al het riet selecteren we zelf bij onze leverancier. U kunt bij ons dus altijd zelf het gewenste soort riet aan ons doorgeven en wij zorgen op die manier dat uw rieten dak in Holsloot aan al uw wensen voldoet.

Wat kunt van onze dakdekkers verwachten?

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met rieten daken te maken heeft, onze dakdekkers in Holsloot helpen u vakkundig en snel aan een stralend huis door de volgende diensten te leveren:

  • Vernieuwing van uw rieten dak in Holsloot
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Preventieve behandelingen
  • Ontmossing
  • Isolatie

Wij garanderen keer op keer weer vakwerk, of het nu gaat om een compleet nieuw rieten dak of het reguliere onderhoud. Niet voor niets heeft rietdekkersbedrijf Zwols tijdens de internationale rietdekkersbeurs te Stellenbosch, Zuid-Afrika, de 3 plek behaald met het mooiste rietgedekte pand van 2014

Vraag een offerte aan!

Bent u klaar om uw huis (weer) te laten schijnen met een rieten dak in Holsloot? Neem dan vandaag nog contact op met dé dakdekker in Holsloot, Rietdekkersbedrijf Zwols, de specialist in het vak! U kunt bellen naar 0524-551254 of 06-22013917 of mailen naar info@zwols.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en stellen ook graag een gunstige offerte voor u op.