Restauratie rieten dak

nieuwbouw

Nieuwbouw

Rieten kappen geven uw pand een speciale charme. Riet is een eeuwenoude dakbedekking met een warme, royale en luxe uitstraling. Het is een volledig natuurlijk materiaal en oogt daardoor authentiek. Kortom: het is een meerwaarde voor uw woning.

Rieten kappen zijn er voor alle soorten woningen. De projecten waarbij Rietdekkersbedrijf Zwols betrokken is, laten zien dat riet als dakbedekking zeker niet alleen bij landelijke woningen past. Integendeel: ook luxe stadsvilla’s, vakantiewoningen en eigentijdse gebouwen hebben we voorzien van rieten kappen.

Door ons vakmanschap zijn we in staat riet toe te passen in moderne architectuur. Met bijzondere vormen, hellingen en hoeken. Wat ons betreft is alles mogelijk!

timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Naast het rietdekkerswerk verricht Rietdekkersbedrijf Zwols ook de meest voorkomende timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van dakkapellen, dakramen, etc. Maar ook een gehele nieuwe kap of dakconstructie kunt u door ons laten uitvoeren. Zelfs het bouwen van een garage of het renoveren van een pannendak gaan wij niet uit de weg. Dit heeft als voordeel dat u als klant de werkzaamheden door één bedrijf kunt laten uitvoeren.

restauratie

Renovatie/restauratie

Met het natuurproduct riet kunnen wij schitterende rieten daken maken. De daken beschermen gebouwen tegen invloeden van buitenaf zoals zon, regen, hagel en wind. Door deze factoren is het riet aan slijtage onderhevig.

Indien het dak dermate oud is en onderhoud niet meer afdoende is, dan zijn er een aantal mogelijkheden om de levensduur van het dak alsnog te verlengen. Is een gedeelte van het dak versleten dan is het verstandiger om dit gedeelte te vernieuwen. Is het dak hier en daar versleten ( bijvoorbeeld een bovenkant van een dakkapel of in de killen) dan kunnen wij dit opstoppen of vervangen.

Alle mogelijkheden hebben elk hun eigen voor- en nadelen, uiteraard afhankelijk van de staat van het dak. Is uw dak aan renovatie toe dan kunnen wij in overleg met u kijken wat de beste optie is.