U heeft vragen of opmerkingen?
Bel dan naar 0524 – 551 254
of mail naar info@zwols.nl

riet-dak

Van Pannen naar Riet

Rieten daken zijn ongekend populair.

Van pannen naar riet

Bent u geïnteresseerd in een rieten dak? Wilt u uw woning een warme en luxe uitstraling geven en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn? De overgang van pannen naar riet is bij Rietdekkersbedrijf Zwols mogelijk.

Waarom overstappen van een pannendak naar een rieten dak?

Een rieten dak geeft sfeer en warmte aan uw woning en heeft bovendien een duurzaam karakter. Rietdekkersbedrijf Zwols heeft al ruim 20 jaar ervaring in het vak. Een rieten dak bevat uniek materiaal, dat de woning een bijzondere, pittoreske uitstraling geeft. Daarnaast heeft het riet dankzij de holle stengel een goede isolerende werking. Ook reflecteert het de warmte, wat voor koelte in de zomer zorgt en voor warmte in de winter. Rieten daken zijn zeer geliefd bij energiezuinige woningen. Ook gaat een rieten dak lang mee, dankzij de natuurlijke materialen.

Door een gesloten dakconstructie en brandvertragende behandeling, is een rieten dak niet meer zo brandgevaarlijk. Hierdoor is de verzekeringspremie bij diverse maatschappijen ook gelijk aan die van een pannendak.

Uw rieten dak bij Rietdekkersbedrijf Zwols

Rietdekkersbedrijf Zwols is dé specialist in rieten dakbedekking in de provincie Drenthe. Met meer dan 20 jaar ervaring, beschikken wij over de juiste kennis over rietdekking en andere veelvoorkomende werkzaamheden aan het dak. Wij verzorgen nieuwbouw, onderhoud en restauratie. Met onze vakbekwame medewerkers garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Tevens hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Wij voorzien u van kwalitatief advies, zodat uw nieuwe rieten dak aan al uw wensen voldoet. Een rieten dak geeft uw huis karakter en biedt nieuwe mogelijkheden. Bekijk hier de huismetamorfoses van de mensen die u al voor zijn gegaan.

De voordelen op een rijtje

Uw rieten dak bij Rietdekkersbedrijf Zwols brengt veel voordelen met zich mee:

  1. Karakter en sfeer: uw huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling
  2. Duurzaam: een rieten dak gaat lang mee
  3. Milieubewust: het oude riet wordt hergebruikt als brandstof in energiecentrales of als meststof
  4. Betere isolatie: voor koelte in de zomer en warmte in de winter
  5. Nieuwe mogelijkheden: het dak komt helemaal open te liggen, waardoor u kunt kiezen of u extra ramen in uw dak wilt
  6. Persoonlijke aandacht: wij hechten veel waarden aan persoonlijke communicatie
  7. Vakkundige kennis: met meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij dé specialist in rieten dakbedekkingen
  8. Hoogste kwaliteit: wij garanderen u van het mooiste resultaat en kwalitatief advies

Naast het aanleggen van een rieten dak, verzorgen wij ook het onderhoud hiervan. U leest hier meer over de mogelijkheden.

Wilt u ook overstappen van pannen naar riet?

Wenst u ook een metamorfose voor uw woning? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Via deze pagina kunt u een offerte voor uw woning aanvragen. Wilt u liever eerst meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Deze vindt u hier.