U heeft vragen of opmerkingen?
Bel dan naar 0524 – 551 254
of mail naar info@zwols.nl

riet-dak

Rietdekker Emmen

Rietdekker Emmen

Bent u op zoek naar een rietdekker in Emmen om uw huis weer te laten stralen? Voor een splinternieuw rieten dak in Emmen bent u bij Rietdekkersbedrijf Zwols aan het juiste adres. Of u nu behoefte heeft aan vakkundig advies of vakwerk van hoge kwaliteit; Rietdekkersbedrijf Zwols helpt u graag met alle werkzaamheden aan uw dak of aan andere rieten onderdelen. Wij kunnen een rieten dak in Emmen helemaal nieuw bedekken tijdens de bouw van uw nieuwe huis, maar we kunnen ook uw huidige rieten dak vervangen of repareren. Ons enthousiaste team rietdekkers helpt u maar al te graag, zodat uw huis er weer prachtig bij staat met een mooi rieten dak! Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op!

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht wanneer u een expert wilt inschakelen om uw rieten dak:

  • Te vernieuwen
  • Te onderhouden
  • Preventief te behandelen
  • Te laten repareren
  • Te ontmossen
  • Te isoleren

Over ons

Rietdekkersbedrijf Zwols staat garant voor ruim 20 jaar ervaring met rietdekking en vele andere voorkomende werkzaamheden aan uw dak. We bestaan uit een klein, maar enthousiast en gepassioneerd team rietdekkers. In ons werk vinden wij persoonlijk contact belangrijk. We denken graag met u mee en geven u indien gewenst graag goed advies. Wij gaan altijd voor kwaliteit en het beste resultaat. Niet voor niets heeft Rietdekkersbedrijf Zwols tijdens de internationale rietdekkersbeurs te Stellenbosch, Zuid-Afrika, de 3e plek behaald met het mooiste rietgedekte pand van 2014.

Waarom een rieten dak kiezen?

Heeft u nog geen rieten dak in Emmen, maar overweegt u wel een rieten kap op uw huis? Vanzelfsprekend zijn wij fan van rieten daken. Een rieten kap geeft uw pand een speciale charme. Het geeft een warme uitstraling en bezorgt je een luxe maar huiselijk welkom gevoel. Bovendien heeft een rieten dak een duurzaam karakter.

Riet is een eeuwenoude dakbedekking met een warme, royale en luxe uitstraling. Het is een volledig natuurlijk materiaal en oogt daardoor authentiek. Kortom: het is een meerwaarde voor uw woning als bovenstaande beschrijving u aanspreekt.

Rietdekker in Emmen inschakelen?

Bent u van mening dat uw rieten dak wel wat onderhoud, een reparatie over gehele vernieuwing kan gebruiken? Twijfel dan niet om een rietdekker in Emmen in te schakelen. Een goed onderhouden rieten dak gaat velen malen langer mee en uw dak oogt een stuk frisser en chiquer. Als u uw rieten dak in Emmen onder handen wilt laten nemen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0524-551254 of 06-22013917. Heeft u een vraag? U kunt ons ook bereiken op info@zwols.nl. Vraag gerust een offerte aan.