U heeft vragen of opmerkingen?
Bel dan naar 0524 – 551 254
of mail naar info@zwols.nl

riet-dak

Rietdekker Hoogeveen

Wie zoekt naar een rietdekker in Hoogeveen hoeft niet verder te zoeken. Bij Rietdekkersbedrijf Zwols werken rietdekkers met veel kennis van rieten daken en een oog voor detail. Wilt u graag uw rieten dak laten onderhouden, repareren of een heel nieuw rieten dak op uw woning laten zetten? Dan kunnen de specialisten van Zwols u absoluut helpen. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak kunt u erop vertrouwen dat wij weten wat we doen en hoe we uw dak of andere rieten onderdelen het beste kunnen onderhouden. Of u nu behoefte heeft aan vakkundig advies of vakwerk van hoge kwaliteit; Rietdekkersbedrijf Zwols helpt u graag!

Wat kan Rietdekkersbedrijf Zwols voor mij doen?

  • Reparatie aan rieten daken en meer
  • Onderhoud van rieten daken en meer
  • Vernieuwing van uw rieten dak
  • Preventieve behandelingen van riet
  • Ontmossing
  • Isolatie met riet

Dankzij onze lange en brede ervaring in werkzaamheden met riet, garanderen wij vakwerk bij iedere klus. We bestaan uit een klein en enthousiast team en u kunt ons altijd benaderen voor bovengenoemde werkzaamheden met betrekking tot riet. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of om het compleet vervangen of nieuw plaatsen van een rieten dak, een dakdekker van Zwols weet hoe hij te werk moet gaan om kwaliteit te leveren.

Waarom een rieten dak kiezen?

Heeft u nog geen rieten dak in Hoogeveen, maar overweegt u wel een rieten kap op uw huis? Vanzelfsprekend zijn wij fan van rieten daken. Een rieten kap geeft uw pand een speciale charme. Het geeft een warme uitstraling en bezorgt je een luxe maar huiselijk welkom gevoel. Bovendien heeft een rieten dak een duurzaam karakter.

Riet is een eeuwenoude dakbedekking met een warme, royale en luxe uitstraling. Het is een volledig natuurlijk materiaal en oogt daardoor authentiek. Kortom: het is een meerwaarde voor uw woning als bovenstaande beschrijving u aanspreekt.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contactformulier invullen of ons bellen op 0524 – 551 – 254.

Neem contact op

Referenties