Dakdekker Emmen | Rietdekkersbedrijf Zwols

Wie een rieten dak heeft en het dak mooi wil houden, moet het dak goed blijven onderhouden. Woont u in Emmen en is uw dak inmiddels wel weer toe aan onderhoud? Wilt u misschien delen van het dak of zelfs het gehele rieten dak laten vervangen? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Zwols helemaal aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang werkzaam als dakdekker in Emmen en de wijde omgeving. Of u nu behoefte heeft aan vakkundig advies of vakwerk van hoge kwaliteit; Rietdekkersbedrijf Zwols helpt u graag met alle werkzaamheden aan uw dak of aan andere rieten onderdelen.

Wat we voor u kunnen betekenen

Al ruim 20 jaar is Rietdekkersbedrijf Zwols werkzaam als dakdekker. Door de jaren heen hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan in de volgende werkzaamheden:

  • Reparatie aan rieten daken en meer
  • Onderhoud van rieten daken en meer
  • Vernieuwing van uw rieten dak
  • Preventieve behandelingen van riet
  • Ontmossing
  • Isolatie met riet

Dankzij onze lange en brede ervaring in werkzaamheden met riet, garanderen wij vakwerk bij iedere klus. We bestaan uit een klein en enthousiast team en u kunt ons altijd benaderen voor bovengenoemde werkzaamheden met betrekking tot riet. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of om het compleet vervangen of nieuw plaatsen van een rieten dak, een dakdekker van Zwols weet hoe hij te werk moet gaan om kwaliteit te leveren.

We denken met u mee

Bij Rietdekkersbedrijf Zwols vinden we persoonlijk contact belangrijk. Voordat wij ook maar iets aan uw riet doen, willen we altijd goed met u op één lijn zitten. Indien gewenst, geven we u graag advies betreft het onderhoud van uw rieten dak, zodat u kijkend naar het grotere geheel op de langere termijn geld kunt besparen.

Neem contact op

Heeft u een dakdekker in Emmen nodig voor werkzaamheden aan uw rieten dak? Bel ons dan gerust. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0524 – 551 – 254 of door ons contactformulier in te vullen.