Rietdekker Meppel

Op zoek naar een rietdekker in Meppel? Zoek dan niet verder! Rietdekkersbedrijf Zwols kan u met al uw rietwerkzaamheden van dienst zijn. Wij werken al ruim 20 jaar in de sector en hebben met diverse soorten riet gewerkt. We kunnen u dan ook goed adviseren en we helpen u graag. Ons kleine, maar enthousiaste team rietdekkers voorziet u graag van een strak nieuw rieten dak. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wat u van ons wilt en wij zorgen dat het goed komt. Bij interesse hoeft u enkel even contact met ons op te nemen.

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht wanneer u een expert wilt inschakelen om uw rieten dak:

  • Te vernieuwen
  • Te onderhouden
  • Preventief te behandelen
  • Te laten repareren
  • Te ontmossen
  • Te isoleren

Vrijblijvend advies

Rietdekkersbedrijf Zwols denkt graag met u mee wanneer het aankomt op uw rieten dak of andere rieten onderdelen. Met jarenlange ervaring op zak kunnen wij stellen dat we een expert zijn in het onderhouden en leggen van rieten daken. Tijdens de internationale rietdekkersbeurs te Stellenbosch in Zuid-Afrika heeft Rietdekkersbedrijf Zwols de 3e plek behaald met het mooiste rietgedekte pand van 2014. Dat toont wel aan dat we de kennis en kunde in huis hebben om ook voor u een prachtig en waterdicht rieten dak te leggen. Heeft u een vraag? Wilt u zelf aan de slag en enkel advies of wilt u onze hulp volledig inschakelen? Dan helpen wij u zeker graag.

Rietdekker in Meppel inschakelen?

Bent u van mening dat uw rieten dak wel wat onderhoud, een reparatie over gehele vernieuwing kan gebruiken? Twijfel dan niet om een rietdekker in Meppel in te schakelen. Een goed onderhouden rieten dak gaat velen malen langer mee en uw dak oogt een stuk frisser en chiquer. Als u uw rieten dak in Emmen onder handen wilt laten nemen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0524-551254. Heeft u een vraag? U kunt ons ook bereiken op info@zwols.nl. Vraag gerust een offerte aan.

Neem contact op