Rietdekker Coevorden

Woont u in Coevorden en bent u de gelukkige eigenaar van een rieten dak? Een rieten kap op uw woning is prachtig. Wij, als rietdekkers, weten als geen ander wat een enorme toegevoegde waarde uw rieten dak kan hebben voor uw woning. De rieten kap moet echter wel goed onderhouden worden, als u wilt dat uw dak er altijd goed uitziet. Zoekt u voor de klus een rietdekker in Coevorden, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat uw rieten dak er jarenlang mooi uitziet door gebruik te maken van hoge kwaliteit riet. U kunt ons direct bellen voor een afspraak of voor (vrijblijvend) advies.

Heeft u nog geen rieten dak? Wij kunnen u helpen bij de transitie van een pannendak naar een rieten dak. U kunt gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor onderhoud en meer kunt u bij Rietdekkersbedrijf Zwols terecht. Wilt u meer weten over onze werkwijze of het riet waar we mee werken? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Rietdekkersbedrijf Zwols kan u de volgende werkzaamheden uit handen nemen aan uw rieten dak of andere rieten onderdelen:

  • Vernieuwing van uw rieten dak
  • Reparatie aan rieten daken en meer
  • Onderhoud van rieten daken en meer
  • Isolatie met riet
  • Ontmossing
  • Preventieve behandelingen van riet

Het belang van onderhoud

Rietdekkersbedrijf Zwols verzorgt zeer secuur onderhoud aan uw rieten dak. Goed onderhoud van uw rieten dak maakt voor de levensduur een aanzienlijk verschil. Wanneer u tijdig dak vervuiling zoals dennennaalden, bladeren en/of algen verwijderd, dan zal de levensduur van uw dak verlengen. De tussentijdse investering in rieten dak onderhoud is dan maar een geringe investering aangezien het resultaat zich terugbetaald in levensduurverlenging.

Rietdekker in Coevorden inschakelen?

Bent u van mening dat uw rieten dak wel wat onderhoud, een reparatie over gehele vernieuwing kan gebruiken? Twijfel dan niet om een rietdekker in Coevoerden in te schakelen. Een goed onderhouden rieten dak gaat velen malen langer mee en uw dak oogt een stuk frisser en chiquer. Als u uw rieten dak onder handen wilt laten nemen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0524 – 551 – 254 of 06 220 139 17. Heeft u een vraag? U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. Vraag gerust een offerte aan.Neem contact op