Dakdekker Hoogeveen | Rietdekkersbedrijf Zwols

Zoek niet verder! Dakdekkersbedrijf Zwols is al ruim 20 jaar de specialist voor rieten daken en andere werkzaamheden voor uw dak. Wij kunnen uw dak volledig bedekken tijdens de bouw van uw droomhuis of we kunnen uw bestaande rieten dak in Hoogeveen ook vervangen of repareren. Wij zijn dé dakdekker van Hoogeveen en we kunnen niet wachten om uw huis (weer) te voorzien van een prachtig rieten dak!

Wij doen alles met riet!

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met rieten daken te maken heeft, wij helpen u vakkundig en snel aan een stralend huis met de volgende diensten:

  • Vernieuwing van uw dak
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Preventieve behandelingen
  • Ontmossing
  • Isolatie

Over ons

Rietdekkersbedrijf Zwols staat garant voor ruim 20 jaar ervaring met rietdekking en vele andere voorkomende werkzaamheden aan uw dak. We bestaan uit een klein, maar enthousiast en gepassioneerd team rietdekkers. In ons werk vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk. We denken graag met uw proces mee en geven u indien gewenst graag goed advies. Wij gaan altijd voor kwaliteit en het beste resultaat. Niet voor niets heeft Rietdekkersbedrijf Zwols tijdens de internationale rietdekkersbeurs te Stellenbosch, Zuid-Afrika, de 3e plek behaald met het mooiste rietgedekte pand van 2014.

Dakdekker in Hoogenveen inschakelen?

Bent u van mening dat uw rieten dak wel wat onderhoud, een reparatie of een gehele vernieuwing kan gebruiken? Twijfel dan niet en schakel Rietdekkersbedrijf Zwols in voor de klus. Een goed onderhouden rieten dak gaat namelijk velen malen langer mee en uw dak oogt een stuk frisser en chiquer. Als u uw rieten dak in Hoogeveen onder handen wilt laten nemen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0524-551254 of 06-22013917. Heeft u een vraag? U kunt ons ook bereiken op info@zwols.nl. Vraag gerust een offerte van dé dakdekker in Hoogeveen aan.