Dakdekker Wachtum | Rietdekkersbedrijf Zwols

Zoek niet verder! Dakdekkersbedrijf Zwols uit Wachtum is al ruim 20 jaar de specialist voor rieten daken en andere werkzaamheden voor uw dak. Wij kunnen uw dak volledig bedekken tijdens de bouw van uw droomhuis of we kunnen uw bestaande rieten dak in Wachtum ook vervangen of repareren. Wij zijn dé dakdekker van Wachtum en we kunnen niet wachten om uw huis (weer) te laten stralen met een prachtig rieten dak!

Wij doen alles met riet!

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met rieten daken te maken heeft, wij helpen u vakkundig en snel aan een stralend huis met de volgende diensten:

  • Vernieuwing van uw dak
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Preventieve behandelingen
  • Ontmossing
  • Isolatie

Waarom een rieten dak?

Bent u nog niet zeker of u klaar bent voor een rieten dak in Wachtum? Geen zorgen, wij zijn ervan overtuigd dat een rieten dak een prachtige toevoeging is op uw huis. Een rieten dak geeft een speciale uitstraling aan ieder pand, wij zijn er dan ook fan van. Door een rieten dak krijgt uw huis een warme uitstraling en geeft het een extra luxe en huiselijk gevoel. Daarnaast geeft een rieten dak een duurzaam karakter. Het gebruik van riet voor daken is dan ook al een eeuwen oud gebruik, want de mensen wisten toen ook al dat een rieten dak een speciale toevoeging is. Het is volledig natuurlijk en geeft dan ook een authentiek aangezicht.

Dakdekker in Wachtum inschakelen?

Dat is geen probleem! Wij van Rietdekkersbedrijf Zwols staat voor u klaar om met onze jarenlange ervaring op het gebied van rieten daken in Wachtum ook uw huis van een prachtige rieten kap te voorzien. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte, zodat u ook van zo’n prachtige rieten kap kan genieten!