Dakdekker Veendam | Rietdekkersbedrijf Zwols

Heeft u de hulp nodig van een dakdekker in Veendam? Wij helpen u graag verder met het dak van uw woning of bedrijfspand. Rietdekkersbedrijf Zwols is dé specialist bij u in de omgeving op het gebied van rieten daken. Met ruim 20 jaar ervaring komen we graag langs om nieuwe dakbedekking te leggen, of onderhoud, renovaties of reparaties uit te voeren.

Met een rieten dak kiest u voor dakbedekking dat sfeer en warmte met zich meebrengt, en voor een authentieke en luxe uitstraling zorgt. Deze dakbedekking is ook erg milieuvriendelijk en gaat lang mee, aangezien natuurlijke materialen gebruikt worden. Schakel Rietdekkersbedrijf Zwols in voor dakwerken aan uw rieten dan en geniet van uitstekende service.

Erkend dakdekker voor omgeving Veendam

 • Dakreparatie
 • Vakkundig onderhoud
 • Renovatie van uw rieten dak
 • Preventieve behandelingen
 • Rieten dak voor nieuwbouw projecten
 • Ontmossing
 • Dakisolatie
 • Actief in omgeving Veendam

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of een indruk van de kosten krijgen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Bel naar 0524 – 551 254 om contact op te nemen.

Nieuw rieten dak laten leggen

Als u een nieuw dak wilt laten plaatsen, kies dan voor rieten dakbedekking. Al vele eeuwen zorgen rieten daken met hun charme en authenticiteit voor een royale, luxe uitstraling van huizen. De dakdekkers van Rietdekkersbedrijf Zwols hebben al vele rieten daken mogen plaatsen voor nieuwbouw projecten in omgeving Veendam.

Daarnaast vervangen wij ook pannen daken met rieten dakbedekking. Dit brengt een uitstekende dakisolatie met zich mee. Doordat het riet tegenwoordig een goede brandvertragende behandeling krijgt is de kans op brand aanzienlijk verlaagd. Hierdoor is de verzekeringspremie niet anders meer dan bij een pannen dak.

“Vele boerderijen, huizen, hooibergen en tuinhuisjes zijn door ons al voorzien van een authentiek rieten dak van de beste kwaliteit.”

Restauratie en onderhoudswerkzaamheden

Rieten daken behoeven onderhoud. Wanneer u een dergelijk dak op uw huis heeft komt onze dakdekker graag langs om deze van een opknapbeurt te voorzien. Ook voor renovatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Door een erkend rietdekkersbedrijf periodiek naar uw dak te laten kijken verlengt u de levensduur daarvan. Middels schoonmaakwerkzaamheden en een dakinspectie zorgen wij dat deze in optimale staat blijft verkeren.

“Rietdekkersbedrijf Zwols is dé specialist in rieten dakbedekking in Drenthe en Groningen.”

Rietdekkersbedrijf in Veendam met vele jaren ervaring

Rietdekkersbedrijf Zwols maakt enkel gebruik van hoogwaardig riet. Wij hebben nauw contact met onze leverancier, bij wie we het riet zorgvuldig selecteren op kwaliteit. Er kan gekozen worden voor fijn riet of grof riet. Weliswaar wordt aangenomen dat de eerst genoemde voor mooiere resultaten zorgt, grover riet is echter gezonder en duurzamer.

 • Dakdekkersbedrijf met veel ervaring
 • Vast aanspreekpunt
 • Dakdekker die werkt op basis van een strakke planning
 • Georganiseerde werkwijze

De prijzen van rieten dakbedekking

De kosten voor een rieten dak liggen gemiddeld genomen tussen de € 90,- en € 110,- per vierkante meter. Hoewel de kosten hiermee hoger liggen dan bij een dak met dakpannen, krijgt u daar wel een mooie en luxe dakbedekking voor terug met een uitstekende isolerende werking. Tevens heeft u vele jaren profijt van het dak, aangezien het om duurzaam materiaal gaat.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Neem voor meer informatie over onze diensten als dakdekker gerust contact op. Wij stellen ook graag een scherpe offerte voor u op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0524 – 551 254, een e-mail te sturen of gebruik te maken van ons online contact formulier. Onze dakdekkers zijn werkzaam in Veendam en de rest van Groningen, alsmede in de provincie Drenthe.