Dakdekker Assen | Rietdekkersbedrijf Zwols

Op zoek naar een dakdekker in Assen die werkzaamheden aan uw rieten dak kan verrichten? Rietdekkersbedrijf Zwols is gespecialiseerd in rieten dakbedekking. Als dakdekkersbedrijf hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met het leggen, renoveren, onderhouden, de reparatie en het behandelen van rieten daken.

dakdekker assen

Rieten dakbedekking in Assen zorgen voor sfeer en warmte. Het oogt luxe en authentiek. Tevens is het erg duurzaam, aangezien het dak van een volledig natuurlijk materiaal gemaakt is. Onze dakdekkers zorgen er graag voor dat uw dakwerk weer in perfecte staat verkeerd, of op professionele wijze gelegd wordt.

 

Dakdekker Assen, dé specialist

 • Reparatie
 • Vakkundig onderhoud
 • Renovatie
 • Preventieve behandelingen
 • Rieten dak voor nieuwbouw projecten
 • Ontmossing
 • Dakisolatie
 • Als dakdekker actief in de omgeving van Assen

Benieuwd naar de mogelijkheden, of een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen voor een prijs indicatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op. Bel naar 0524 – 551 254.

 

Rieten dakbedekking in Assen laten plaatsen

Rieten dakbedekking zorgt al eeuwen lang voor een royale en luxe uitstraling van een woning. Deze zijn charmant en hebben een authentieke uitstraling. Als dakdekker in Assen plaatsen wij nieuwe rieten dakbedekking voor nieuwbouw projecten.

Ook is het mogelijk om van een al bestaand pannen dak de overstap te maken. De dakbedekking zorgt voor een uitstekende isolerende werking en krijgt een brandvertragende behandeling. Hierdoor is het risico op brand veel kleiner, waardoor de verzekeringspremie niet anders is dan bij een pannen dak. Benieuwd naar ons werk? Bekijk de referenties.

 

“Vele boerderijen, huizen, hooibergen en tuinhuisjes zijn door ons al voorzien van een authentiek rieten dak van de beste kwaliteit.”

 

Renovatie en onderhoud van rieten daken

Indien u al over een rieten dak beschikt en deze een opknapbeurt behoeft, kunt u een van onze dakdekkers inschakelen. Wij voeren ook renovatie en onderhoudswerkzaamheden uit in de omgeving van Assen.

Om de levensduur van uw rieten dak te verlengen dient eens in de zoveel tijd onderhoud te worden uitgevoerd. Wij maken uw dak schoon en voeren een dakinspectie uit, zodat het dakwerk nog lang mee kan blijven gaan.

 

“Rietdekkersbedrijf Zwols is dé specialist in rieten dakbedekking in Assen.”

 

Dakdekker in Assen met ruim 20 jaar ervaring

Met Rietdekkersbedrijf Zwols kiest u voor een dakdekker met vele jaren ervaring. Wij werken op basis van een strakke planning en hanteren een goed georganiseerde werkwijze. Gedurende onze werkzaamheden heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Het riet dat we gebruiken is van hoge kwaliteit, dat zorgvuldig bij onze leverancier geselecteerd is. Dit kan zowel fijn riet zijn, dat voor mooie resultaten zorgt, of grover riet, dat gezond en duurzamer is.

 

De kosten van een rieten dak

Weliswaar liggen de kosten voor een rieten dak wat hoger dan bij een gemiddeld dak van dakpannen, u krijgt er ook wat voor terug. Gemiddeld genomen wordt een bedrag tussen de € 90,- en € 110,- per vierkante meter gerekend. Hier staat tegenover dat het dakwerk vele jaren mee gaat, zorgt voor een goede dakisolatie en een mooie, luxe uitstraling heeft.

 

Neem contact op voor een gratis offerte!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar de kosten als u een dakdekker in Assen wilt inhuren? Informeer vrijblijvend verder, of vraag om een gratis offerte.

Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0524 – 551 254, of stuur ons een bericht per e-mail op info@zwols.nl.

Waarom kiezen voor een rieten dak?

Een rieten dakbedekking oogt zeer authentiek, omdat riet een natuurlijk materiaal is. Het geeft een warme, charmante, sfeervolle, royale en luxe uitstraling aan uw gehele woning. Daarnaast is riet een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Dat komt omdat de dakisolatie beter is. Kortom: een goed onderhouden rieten dak is prachtig om te zien.

Wat zijn de kosten van een rieten dak?

Een rieten dak kost gemiddeld tussen de €90,- en €110,- per vierkante meter, inclusief de kosten voor professionele dakdekkers.

De daadwerkelijke prijs hangt af van een aantal zaken:

 • Het type riet dat gebruikt wordt
 • Bereikbaarheid van uw dak
 • Aantal ramen
 • Wat er moet gebeuren met de huidige dakbedekking
Wat zijn de werkzaamheden van een dakdekker in Assen?

Als uw dakdekker in Assen verrichten wij de volgende werkzaamheden: ontmossing, dakinspectie, dakisolatie, dakrenovatie, daklekkage oplossen en dak-onderhoud. Maar natuurlijk leggen wij ook rieten daken voor zowel nieuwbouw als bestaande huizen.

Waarom overstappen van een pannendak naar een rieten dak?

Het grootste voordeel van een rieten dak ten opzichte van een pannendak is de uitstekende isolerende werking. Het reflecteert de warmte. Dat zorgt weer voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Een rieten dak is zeer geliefd bij energiezuinige woningen. Bovendien gaat rieten dakbedekking heel lang mee. Zo geniet u jarenlang van karakter en sfeer. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Dat gemakkelijk online.