Dakdekker Assen | Rietdekkersbedrijf Zwols

Op zoek naar een dakdekker in Assen die werkzaamheden aan uw rieten dak kan verrichten? Rietdekkersbedrijf Zwols is gespecialiseerd in rieten dakbedekking. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leggen, renoveren, onderhouden, de reparatie en het behandelen van rieten daken.

Rieten dakbedekking zorgen voor sfeer en warmte. Het oogt luxe en authentiek. Tevens is het erg duurzaam, aangezien het dak van een volledig natuurlijk materiaal gemaakt is. Wij zorgen er graag voor dat uw dak weer in perfecte staat verkeerd, of op professionele wijze gelegd wordt.

Gespecialiseerd rietdekkersbedrijf voor omgeving Assen

  • Reparatie
  • Vakkundig onderhoud
  • Renovatie van uw rieten dak
  • Preventieve behandelingen
  • Rieten dak voor nieuwbouw projecten
  • Ontmossing
  • Dakisolatie
  • Actief in omgeving Assen

Benieuwd naar de mogelijkheden, of een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen voor een prijs indicatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op. Bel naar 0524 – 551 254.

Rieten dakbedekking laten plaatsen

Rieten dakbedekking zorgt al eeuwen lang voor een royale en luxe uitstraling van een woning. Deze zijn charmant en hebben een authentieke uitstraling. Als dakdekker plaatsen wij nieuwe rieten dakbedekking voor nieuwbouw projecten.

Ook is het mogelijk om van een al bestaand pannen dak de overstap te maken. De dakbedekking zorgt voor een uitstekende isolerende werking en krijgt een brandvertragende behandeling. Hierdoor is het risico op brand veel kleiner, waardoor de verzekeringspremie niet anders is dan bij een pannen dak.

“Vele boerderijen, huizen, hooibergen en tuinhuisjes zijn door ons al voorzien van een authentiek rieten dak van de beste kwaliteit.”

Renovatie en onderhoud van rieten daken

Indien u al over een rieten dak beschikt en deze een opknapbeurt behoeft, kunt u een dakdekker van Rietdekkersbedrijf Zwols inschakelen. Wij voeren ook renovatie en onderhoudswerkzaamheden uit in de omgeving van Assen.

Om de levensduur van uw rieten dak te verlengen dient eens in de zoveel tijd onderhoud te worden uitgevoerd. Wij maken uw dak schoon en voeren een dakinspectie uit, zodat uw dak nog lang mee kan blijven gaan.

“Rietdekkersbedrijf Zwols is dé specialist in rieten dakbedekking in Drenthe.”

Dakdekker met ruim 20 jaar ervaring

Met Rietdekkersbedrijf Zwols kiest u voor een dakdekker met vele jaren ervaring. Wij werken op basis van een strakke planning en hanteren een goed georganiseerde werkwijze. Gedurende onze werkzaamheden heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Het riet dat we voor de daken gebruiken is van hoge kwaliteit, dat zorgvuldig bij onze leverancier geselecteerd is. Dit kan zowel fijn riet zijn, dat voor mooie resultaten zorgt, of grover riet, dat gezond en duurzamer is.

De kosten van een rieten dak

Weliswaar liggen de kosten voor een rieten dak wat hoger dan bij een gemiddeld dak van dakpannen, u krijgt er ook wat voor terug. Gemiddeld genomen wordt een bedrag tussen de € 90,- en € 110,- per vierkante meter gerekend. Hier staat tegenover dat het dak vele jaren mee gaat, zorgt voor een goede dakisolatie en een mooie, luxe uitstraling heeft.

Neem contact op voor een gratis offerte

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar de kosten? Informeer vrijblijvend verder, of vraag om een gratis offerte.

Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0524 – 551 254, of stuur ons een bericht per e-mail